Vibrationsdæmper til din vaskemaskine

Se vibrationsdæmper til din vaskemaskine her.

De fleste mennesker og virksomheder med en eller flere vaskemaskiner i huset, kender nok til problematikken med, at vaskemaskinen til tider kan være meget højlydt under centrifugeringen. Den ryster eller vibrerer måske oven i købet en del.

Dette kan, udover at være en generel irritationsfaktor, være noget som mange nødvendigvis ikke ved, hvad de skal gøre ved. Løsningen kan være meget simpel og vil blive uddybet i nedenstående afsnit.

Vibrationsdæmper i gummi

Vibrationsdæmperen er et lille cylinderformet objekt. Den er lavet i gummi materiale (SBR) og har derudover en Zink/metal belægning.

Den fås i forskellig hårdhed, det vil sige, at de forskellige typer af vibrationsdæmpere har forskellige hårdhedstolerancer, alt efter hvilken type maskine de passer til, samt hvad du har brug for.

Med en vibrationsdæmper til din vaskemaskine, vil du, som ordet antyder, kunne mindske dens vibrationer og derved også noget af den støj, som kan opstå, når vaskemaskinen er i høje omdrejninger.

Det, at din eller din virksomheds vaskemaskine(r) vibrerer meget, er nemlig ikke nødvendigvis et tegn på defekte støddæmpere eller andet, der potentielt kan være galt med vaskemaskinen, selvom det nok er det, som mange nok først ville tænke. Dog kan det være en god idé at undersøge det, hvis man har mistanke om, at dette kunne være tilfældet.

Hvordan fungerer vibrationsdæmperen?

Vibrationsdæmperen gør blandt andet det, at den absorberer vibrationerne fra maskinen, så de eksempelvis ikke kan høres/mærkes så meget og derved heller ikke kommer til at genere en eventuel underbo. Ud fra det kan man sige, at den både skåner maskiner, mennesker og bygninger for den belastning som vibrationerne kan medføre.

I forhold til det med at skåne maskinerne, kan vibrationsdæmpere nemlig også være med til at forlænge maskinens levetid. Det forholder sig nemlig sådan, at vibrationerne fra maskinens centrifugering kan gøre mere skade på maskinerne, end man lige regner med.

Gummi er kendt for dets elastiske og støddæmpende egenskaber, og derfor er lige netop dette materiale også ideelt at bruge, når man ønsker at dæmpe effekten af en vaskemaskines vibrationer.

Se vibrationsdæmper til din vaskemaskine her.

Hvorfor vælge et produkt som dette?

Der kan være mange grunde til at investere i et produkt som dette. Herunder finder du en liste over nogle af de ting, som gør, at vibrationsdæmpere til vaskemaskiner og andre maskiner på mange forskellige planer kan være en god investering for dig eller dit firma.

  • Det er en billig og nem løsning.
  • Effektiv løsning til at mindske vaskemaskinens vibrations – og lydniveau.
  • Fås til forskellige typer af vaskemaskiner med forskellig hårdhedstolerance.
  • Kan også bruges til ophæng af kompressorer, ventilatorer, aircondition anlæg med mere.

Det giver sig selv, at der selvfølgelig er flere rigtig gode grunde til at investere i vibrationsdæmpere til sin vaskemaskine og sine andre maskiner.

Der findes et hav af forskellige typer og modeller af vibrationsdæmpere, som passer til lige netop dit eller din virksomheds behov, men forhåbentligt kunne dette være med til at afklare, hvordan du på en meget nem og billig måde kan mindske vaskemaskiners vibrationer og dermed også de negative effekter af disse.

Se vibrationsdæmper til din vaskemaskine her.

Dmitry