Gummibuffer – Sikrer bygningerne for skader

Se gummibuffer her.

Sørg for at gøre trafikken mere sikker for både chauffør og bygning ved at bruge gummibuffere på steder, hvor der kan være risiko for påkørsel eller skader på bygningerne.

Med de rigtige buffere kan du sørge for, at der sker langt færre skader på både køretøjerne, men også bygningen blandt andet, når der skal af- og pålæsses. De bløde buffere med hårde kerner sørger for den bedste og mest effektive beskyttelse, du kan få.

Hvor bruger man en gummibuffer?

Bufferne er fremstillet i blød gummi med en hård kerne, der kan beskytte diverse materiel mod selv de tungeste lastbiler eller trucks.

Derfor bruges denne form for buffere også oftest på steder, hvor der er stor risiko for skader på materiel eller køretøjer. Oftest anvendes de på steder med læsseramper og lasteramper, både fordi det kan være steder med smalle parkeringsforhold, og fordi udsynet kan være begrænset.

Med en gummibuffer på det helt rigtige sted kan du derfor spare dig selv for store udgifter forbundet med uundgåelige skader.

Du kan bruge din buffer til at dæmpe stød fra døre og porte eller fra store maskiner, der kan give slagskader. Der er også modeller, som kan bruges i forbindelse med eksempelvis vibrationsisolering.

Se gummibuffer her.

Montering af gummibuffer

Gummibuffere er produceret til at være lette at montere, og ved bestilling får du alt det, du skal bruge for at sikre dig, at stødgummiet sidder godt og sikkert fast der, hvor du har placeret det.

Fordi de ellers yderst robuste buffere sidder på steder, hvor de vil blive udsat for hårde stød og skub, er det vigtigt, at du løbende tjekker op på tilstanden af dem og skifter dem ud, når de er ved at være slidt ned.

Jo mere udsatte steder dine buffere er placeret, des oftere bør du tjekke dem, så du hele tiden er sikker på at have den optimale beskyttelse på hele dit område.

Helt kort sagt: Sørg for, at de hele tiden er up to date ved at tjekke ofte og skifte ved behov.

Hvilke gummibuffere skal man vælge?

Der findes mange forskelige modeller og størrelser af buffere, og for at opnå den bedste beskyttelse skal du vælge den rigtige profil.

Gummibuffere bruges både til at dæmpe slag fra store maskiner som kraner eller vogne, porte og døre. De kan også bruges i forbindelse med dæmpning af vibrationer på større maskiner eller maskineri, der ellers kan give stærke udsving.

Alt efter om det er en buffer til truck, til ramper eller noget helt tredje, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken buffer der lever op til dine behov.

Der findes som udgangspunkt ikke en manual for, hvilke buffere der skal bruges til en given opgave, men der er løsninger, der er mere logiske end andre.

Sørg for, at bufferen har de rigtige mål, så den ikke kan blive overvundet af lavere eller højere stød, og pas på, at den ikke bliver for stor, så den kommer i vejen for trafikken i området – især, hvis der er tale om trange veje.

Se gummibuffer her.

Dmitry