Skridsikre gummimåtter

Se gummimaatter her.

Der er mange steder, hvor en skridsikker gummimåtte er det optimale underlag. Det er det sådan set på alle de steder, hvor det er vigtigt, at noget eller nogen bedre kan stå eller ligge fast.

Det kan for eksempel være småting, der ikke skal skride rundt i en skuffe, eller det kan være et større dyr, der skal kunne gå sikkert op ad en rampe og ind i en stald eller en hestetrailer. Og så kan det være alt muligt derimellem.

Gummimåtter findes i mange varianter, men deres formål er det samme.

Hvor kan gummimåtter anvendes?

Gummimåtter kan bruges både udendørs og indendørs. Gummi er et vejrbestandigt materiale, så det kan fint tåle at ligge udenfor i en periode.

Til udendørs brug kunne der fint ligge en måtte på en trappe, på landgangsbroen til en båd, på en kørestolsrampe eller lignende.

Til indendørs brug er der nærmest ikke grænser for, hvor en skridsikker gummimåtte kan lægges.

Det kan være i en stald, i en bil, i en trailer, i bagagerummet af en lastvogn eller lignende steder. Ja, faktisk alle de steder, hvor der er særlig risiko for, at nogen eller noget kan komme til at skride.

I hjemmet kan en skridsikker gummimåtte for eksempel bruges til at ligge på bunden af en skuffe, et skab eller en kasse. Den er også glimrende at have liggende under en vaskemaskine eller en anden form for hvidevare, så den bliver sikret i forhold til, hvor godt den står på gulvet.

Se gummimaatter her.

I for eksempel en køkkenskuffe eller et køkkenskab kan en gummimåtte være til stor gavn i forhold til de ting, der ligger eller står deri.

Hvilken størrelse kommer gummimåtter i?

Nogle af måtterne kommer i faste standardmål, andre fås i metermål. Det er især praktisk med gummimåtter på ruller, hvis du er ude i at skulle have nogle meget lange stykker.

Måtterne ligger bedst, hvis de bliver skåret til i et stykke, så de præcis passer til det sted, hvor de skal ligge. Du kan undgå at skulle tilpasse stykkerne, når du kan få dem i metermål.

Hvilke typer gummimåtter findes der?

De findes selvfølgelig i flere varianter. I tykkelsen kan de variere fra omkring 3 mm til omkring 22 mm. Hvor tyk en måtte, du skal bruge, afhænger af hvad du skal bruge den til. Den mest almindelige tykkelse er 3 mm. Den kan bruges til det meste. Den ergonomiske måtte på de 22 mm bruges typisk på et større underlag, hvor der bliver gået eller stået meget. Den egner sig også fint som dørmåtte.

Måtternes overflade kan også variere. For at skabe bedst mulig friktion er måtternes overflade præget på forskellige måder. De kan være riflede, knoppede eller have en anden form for overflade, der gør den mere skridsikker.

Ud over den skridsikrende effekt så beskytter disse måtter også underlaget, fordi vand og snavs ikke trænger igennem. Måtten er på mange måder ganske praktisk.

Find den skridsikre måtte, som passer bedst til det, som du skal bruge den til.

Se gummimaatter her.

Dmitry