Find de rette gummiklodser afhængig af formål

Se gummiklodser her.

Klodser af gummi er anvendt i forbindelse med blandt andet at hæve biler op fra jordoverfladen. Her kan klodserne placeres i en fjeder for således at strække højden ud og sørge for, at dækkene ikke skraber mod skærmkanten under kørsel.

Den klassiske model af gummiklodser er designet som en løfteplatform, der er beregnet til fundament for en autolift.

Materialet består af ekstra kraftig gummi, som skaber lang holdbarhed, og som gør, at klodserne kan holde til stor vægtbelastning.

Klodserne kan anvendes i kombination med forskellige redskaber og forskelligt udstyr.

Hvad kan gummiklodser anvendes i forbindelse med?

Der er forskellige typer af klodser på markedet, som blandt andet varierer i forhold til anvendelsesformål. Du finder klodser af hård gummi til blandt andet følgende formål:

  • Lift
  • Fjeder
  • Donkraft

Klodserne anvendes både af private samt af værksteder i transportindustrien, hvor der skal bruges ekstra store og solide klodser til primært lifte. Her er det specialdesignede klodser, som er konstrueret til at bære vægten fra store og tunge lifte.

Se gummiklodser her.

De mindste udgaver af produktet er klodserne til fjedre. Her er klodserne små, men funktionelle i design. Disse bruges ofte, hvis der er monteret nye bagstøddæmpere på en bil, men hvor dækkene er for store. Herved vil bagdækkene skrabe mod skærmkanten, når det køres over bump, når der er vægt på bagsædet.

Til en donkraft kommer gummiklodsen som en lille ’løfteplatform’, der skaber et solidt fundament for at placere donkraften ovenpå.

Det er med andre ord dit formål, som afgør, hvilken model af gummiklods, som er bedst for dig.

Der findes et stort og bredt udvalg af forskellige størrelser på klodser

Sådan finder du frem til dine rette gummiklodser

Det er en fordel at handle dine klodser til autolifte af solid gummi på nettet. Her kan du få et totaloverblik over alle de forskellige varianter og deres mange størrelser. På denne måde er du bedst mulig i stand til at vælge produkt, der passer til dit formål.

Du finder modeller til lifte, som starter fra cirka 23mm i højden. I den anden ende af skalaen finder du de ekstra høje gummiklodser med en højde på 80mm.

De bedste gummiklodser til autolifte er designet med en mønstret overflade, som gør, at din lift står stabilt og skridsikkert fast på klodsen.

De helt små klodser til fjedre findes i størrelserne store og små. Her leveres klodserne i pakninger med typisk 4 styks. Her er klodserne designet med former, som gør, at de nemt og sikkert kan placeres i en fjeder uden risiko for at falde ud.

I forhold til klodser som en reservedel, kan du finde specifikke modeller, som præcist matcher typen på din bil. Her finder du ofte gummiklodser i samme kategori som støddæmper manchet.

Du kan få udpeget præcis den model, som matcher din bil ved at indtaste bilmærke, bilmodel samt motortype.

Disse gummiklodser kan blandt andet monteres på en bils bagfjedre for at hæve bagenden op, hvis man har en campingvogn efterspændt.

Se gummiklodser her.

Dmitry