Kantlister af gummi eller PVC

Se kantlister her.

Kantlister af enten gummi eller PVC er den både praktiske og elegante afslutning eller beskyttelse. De bruges både i industrien, på biler, på både og andre steder, hvor disse egenskaber ønskes.

De fås i forskellige udformninger og farver, så du kan sagtens finde netop den liste, som du har brug for.

Udvalget af kvalitetslister er stort og varieret.

Hvilke forskellige typer af kantlister finder der?

Listerne kan groft set inddeles i fire hovedkategorier:

  • Lister med sidetætning
  • Lister med toptætning
  • Silikone-lister
  • Forkantlister

Fælles for alle lister er, at de er udstyret med en kerne af fleksibelt stål, hvilket gør dem særligt solide. De får også en bedre evne til at slutte helt fast om det emne, de sidder på, uden at miste faconen og uden at miste blødheden.

Side- eller toptætningen fungerer samtidig som en tætningsliste, hvilket selvfølgelig er ekstra praktisk. Sådan en to-i-en liste er en genial løsning på steder, hvor der både skal være en god afslutning og en effektiv isolering.

Hvilke størrelse kantliste?

PVC-kantlister fås i mange forskellige størrelser. Det gør dem ekstra attraktive, da du således kan finde en liste, der passer nøjagtigt til dit formål.

De fås i flere mål fra 0,8 – 1,5 mm og op til 20 – 23 mm.

Da listerne er ret fleksible, vil de hver især kunne passe på flere mål.

Kantlister i forskellige farver

Du kan nemt få listerne til at matche det øvrige interiør, for de findes i flere forskellige farver. Find en god og matchende farve blandt følgende:

  • Sort
  • Hvid
  • Grå
  • Sølv

Du kan enten vælge at lade kantlisten glide i ét med omgivelserne, eller du kan lade dem stikke ud farvemæssigt og give en flot finish og en iøjnefaldende afslutning.

Se kantlister her.

Listerne sælges i hele ruller

Man har ofte brug for ret mange meter af kantlister. Derfor sælges de typisk i hele ruller. Disse ruller kan være på enten 25 meter, 50 meter eller 100 meter.

Enkelte listetyper kan dog købes metervis.

Meget solide kantlister der kan holde til det meste

Alle disse mange lister er alle ekstra solide. Det er de blandt andet, fordi der ligger et indlæg af metal i dem. Det skyldes også, at det PVC- eller silikonemateriale, de er lavet af, er af en særlig god kvalitet. Det betyder, at listerne klemmer godt fast om det emne, de skal sidde på, og at de vil kunne holde faconen i lang tid.

Denne ekstra gode holdbarhed gør listerne til et meget attraktivt produkt til at kante og beskytte på steder, hvor der er brug for det.

Står du til søs, så er det i hvert fald ret vigtigt, at alle kanter overalt på fartøjet er beskyttet af en både blød og velsiddende liste.

Gummilisterne i bilen bør også gerne kunne sidde godt fast og beskytte i længere tid.

Inden for industrien er gode lister et must i forhold til alle de mange skarpe kanter, der kan risikere at udgøre en fare for medarbejdere og materiel.

Der er brug for lister af høj kvalitet mange steder. Find nøjagtigt dem, som du har brug for.

Se kantlister her.

Dmitry