Industrihjul – Får dit værksted til at køre rundt

Se industrihjul her.

Industrihjul kan lette din og dine medarbejders hverdag meget. Hvis flere af værkstedet inventarer har hjul på, så bliver det lettere at transportere dem rundt i industrihallerne, uden at man skal have gang i trucken for at gøre det… Eller få ondt i ryggen. Derfor er det smart at sætte hjul på for eksempel kasser til opbevaring, vogne, racks, bådstativer og så videre.

Hvilke industrihjul skal du vælge?

Der findes forskellige slags af industrihjul, som du bør overveje, før du bestiller et par eller fire hjem til din opbevaringskasse eller andet. Her skal du for eksempel overveje, om du får brug for industrihjul, der kan køre frit og ikke kun frem og tilbage. Herefter må du også overveje, hvorvidt der skal være en lås på hjulene, så man kan låse dem igen. På den måde bliver de ikke ved med at køre rundt for dig, men står fast, der hvor du skal bruge det.

De mest populære industrihjul er: Industrihjul i gummi og nylon, luftgummihjul, drejbar industrihjul med eller uden bremse. Hvilken, du skal vælge, kommer an på, hvad du skal bruge det til, og hvilken vægtklasse du skal transportere. Det kan du læse mere om herunder.

Se industrihjul her.

Hvilken vægtklasse skal du transportere?

Hvilken vægtklasse, du skal transportere, har stor betydning for, hvilke transporthjul du bør vælge. På den måde sikrer du nemlig, at du får de helt rette hjul, som kan klare til den vægt, du ønsker at transportere.

Nylon hjul

Nylonhjulet er god til mange forskellige opgaver, samtidig med at det har en høj bæreevne på op til 60 kg. Derudover er prisen lav, hvilket gør dette hjul ideel til de mindre opgaver på værkstedet så som opbevaringskasser, rulleborde og andre genstande, hvor der er lav belastning.

Gummihjul

Gummihjul kan ofte bære lidt mere end nylonhjul, nemlig op til 90 kg. Derudover er dette også det mere støjsvage valg, i og med at gummihjulet stort set ikke afgiver nogen lyd, når det bliver kørt frem og tilbage. Det er populært at vælge et gummihjul med enten en kerne af nylon eller stål.

Luftgummihjul

Luftgummihjul kan bære mest i forhold til gummihjul og nylonhjul. Luftgummihjul er også en del større og ”fylder” derfor mere. De kan tog være højst nødvendige, hvis man skal have hjule på vogne, bådstativer eller lignende, hvor der er brug for et industrihjul, der kan holde til en stor belastning.

Bestil industrihjul hjem til glæde for dig selv og andre

Disse hjul vil gavne meget både i de store industrihaller såvel som i det lille private værksted, hvor de mindre hjul blandt andet kan bruges til rulleborde med mere. Hjul giver dig frihed til at rulle dine elementer rundt, så det står, som du ønsker det. Har du ikke meget plads på værkstedet, kan det være en stor fordel, at du kan rykke noget tilbage, når du ikke skal bruge det, og frem når du skal.

Bestil dine industrihjul hjem i dag til glæde for dig selv eller dine medarbejdere.

Se industrihjul her.

Dmitry